Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Adgangskontrol (ADK)

Er du bekymret for, at der foregår noget i din virksomhed, når du ikke er der?

Så kan det være adgangskontrol kan give dig større sikkerhed og ro i maven. Adgangskontrol er komplekst at installere, men behøver ikke være vanskeligt at håndtere til hverdag.

Adgangskontrol er mange ting, det kan involvere tyverisikring og kameraovervågning, eller det kan involvere døråbning og overvågning af, hvem der kommer og går ved hjælp af kort og brik.

Det system du gerne vil have, er specifikt for dig, og bliver tilpasset til din bygning og det behov der foreligger.

Overvågning af døre

En simpel løsning vil være, at overvåge hvem der åbner og lukker for hvilke døre, ved hjælp af adgangskort eller adgangsbrikker. Således vil man nemt kunne følge med i, hvem der kommer og går.

Fordelen ved dette system er, at medarbejdere ikke føler sig særligt overvåget, men at man stadig har styr på sikkerheden og kan følge med i, hvad der foregår i bygningen.

Helt konkret fungerer systemet således, at man får en udskrift af tid og dato for åbning af de forskellige døre i bygningen, og hver brik eller kort har et unikt ID nummer, så man spore hvem der har været inde i bygningen.

Sensorer og tyverisikring

Er man mest bekymret for sine bygninger, når der ikke er nogen i dem, kan man vælge et system, hvor der sættes sensorer op. Her kan man sikre sig, at der ikke kommer ubudne gæster når alarmen er sat til.

Dette fungerer mere som det tyverisystem mange kender, hvor du eller et sikkerhedsfirma alarmeres, hvis sensoren bliver aktiveret.

Kontakt os

Vi har stor erfaring med at installere adgangskontrol i forskellige typer bygninger, så hvis du overvejer at få opsat et system, kan du roligt kontakte os. Vi vil tilpasse et system til dit behov, installere det og sætte dig grundigt ind i, hvordan det skal bruges.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os