Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Dørtelefoni

En dørtelefon gør det hurtigt og nemt at sikre, at man lukker op for samarbejdspartnere og gæster, men ikke for folk der ikke har noget at gøre i bygningen.

Hos JD Electric har vi installeret mange dørtelefoner og adgangssystemer, så vil du have et professionelt og sikkert system, vil vi meget gerne høre fra dig.

En porttelefon er en rigtig god investering, både for at spare på den tid, det tager at gå ud og verificere, at man lukker de rigtige ind, men også for at kunne tage godt imod gæster på en professionel måde.

Alt efter hvad du har behov for, kan der installeres dørtelefon med eller uden indbygget kamera, med mulighed for at åbne døre, porte, bomme eller lignende.

En dørtelefon til en virksomhed, behøver ikke være en, hvor man skal løfte røret for at besvare den. I dag kan man opsætte systemer, som man kan besvares med en mobiltelefon, eller som kan omstilles en sekretærs bord.

Dette gør systemet mere fleksibelt og sparer din tid, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket system der vil passe til din bygning, så kan du altid kontakte os. Vi er et team af professionelle elektrikere, med stor erfaring inden for installation og servicering af elektriske systemer. Vi har installeret mange intelligente systemer og dørtelefoner og kan derfor give råd og vejledning til installation af disse samt meget mere.

Vi leverer altid til tiden, og har stort fokus på kommunikation med kunden. Hos os får du altid høj kvalitet, god service og en specialtilpasset løsning.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os