Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

El-installation ved nybyg

Ved nybyggeri er der god mulighed for at få installeret moderne el og lagt kabler så bygningen bliver funktionel, energieffektiv og moderne.

Der er en lang række installationer, der er værd at overveje at få installeret i forbindelse med opførelsen af en ny bygning. Hos JD Electric har vi igennem mange år hjulpet vores kunder med el-installationer tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

Som el-installatør indgår vi ofte i tværfaglige samarbejder med andre fagfolk i forbindelse med nybyggeri, og vi har dermed fået en solid erfaring med at få forskellige projekter med andre håndværkere veludført til tiden. Det har i dag givet os kompetencer til at løfte adskillige opgaver for store såvel som mindre projekter.

Individuelt tilpasset rådgivning

Med JD Electric som samarbejdspartner, er du sikret kvalitetsbevidst udførelse af alle opgaver. Som virksomhed sætter vi fagligheden i fokus – lige fra den indledende samtale om dine ønsker og behov til det endelige resultat står færdigt.

Det er helt afgørende for et vellykket resultat, at vi har en tæt dialog med vores kunder, og vi sørger for at rådgive om den løsning, der også er fremtidssikret.

Vi anbefaler altid, at man overvejer grundigt, hvordan bygningen skal bruges, når den er færdig. Det kan være dyrt og besværligt at komme ind og etablere nye kabler, når først væggene er lukket og tapetet er tørt.

Tænk på det stigende behov for installationer, og overvej om der i fremtiden vil blive behov for flere udtag til eksempelvis adgangskontrol, sikkerhed og overvågning. Vi rådgiver gerne vores kunder til en løsning, vi mener er bedst passende for deres behov – nu og på sigt.

Vi har den erfaring du søger

Vi har udført adskillige el-installationer i nybyggerier og har dermed erfaringen og ekspertisen til at udføre større opgaver for i både privat- og erhvervssektoren. Vi sætter realistiske deadlines, udfører opgaven til tiden og giver dig et tilbud på opgaven, du kan stole på kommer til at holde. Vi sætter en dyd i at kommunikere med vores kunder, så du altid ved, hvad vi laver, og hvor langt vi er i projektet.

Hvis du vil have en pålidelig samarbejdspartner kan du roligt kontakte os og få et uforpligtende tilbud her på siden.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os