Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

El-installationer

Hos JD Electric har vi stor ekspertise inden for installation af el.

Vores veluddannede medarbejdere går professionelt og effektivt til enhver opgave, og vi leverer altid høj kvalitet af både arbejde og service.

Når du beder om et tilbud fra os, får du et realistisk bud på, hvor lang tid det vil tage, og hvad det vil koste. Således kan vi sikre god service til tiden. Yderligere oplever vores kunder ofte, at vi tilbyder favorable priser.

Hvis du skal have installeret el i en ny bygning, have lavet nye udtag, eller helt have renoveret de elektriske systemer, står vi hos JD Electric gerne til rådighed.

Den store fordel ved at vælge et firma som vores er, at vi igennem mange år har udført denne type arbejde, og derfor hurtigt og effektivt kan planlægge og udføre både store og små projekter.

Når du vælger at indgå i et samarbejde med os, får du ikke kun vores erfaring og ekspertise. Vi følger løbende udviklingen, så du får et tidssvarende og moderne resultat, som kan holde i mange år.

Opsætning af HPFI-relæ

Udover at trække ledninger og opsætte lamper og kontakter, installerer og udskifter vi selvfølgelig også fejlstrømsrelæer. Et tidssvarende fejlstrømsrelæ er vigtigt for en moderne konstruktion, som skal kunne levere el til mange forskellige systemer, udtag og installationer. Er relæet gammelt, løber man risiko for brand eller for, at det slår fra på de forkerte tidspunkter.

Hvis du er i tvivl om dine systemer kræver udskiftning, kommer vi også gerne og udfører et el-tjek. Her undersøger vi dine installationer og giver dig råd og vejledning i, hvordan dit system kan blive bedre, mere effektivt og ikke mindst mere sikkert.

Kontakt os og hør mere

Du kan kontakte os her på siden, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig og finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os