Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Energioptimering

Energioptimering er i dag blevet et must, når der sættes nye elinstallationer op. Det sparer dig for penge, det skåner miljøet, og ofte gør det installationerne smartere, mere brugbare og mere effektive.

Der er mange måder at skåne miljøet på. En del af de miljøbesparende tiltag er at sikre, at installationerne i din ejendom er optimeret på en måde, som gør normal brug til en energibesparende affære. Et af de mange punkter hvor der kan spares er på lyset.

Her kan man opsætte automatisk, intelligent installationer, hvor lyset er styret af sensorer eller timere.

Dette er ikke generende for dem som bruger det, men sikrer, at lyset ikke står og brænder, når ingen har behov for det. Det samme gælder varmen, som også kan styres af en måling af temperaturen i rummet, frem for brugernes mavefornemmelse.

Individuel tilpasning

Det er meget individuelt, hvor meget hver enkelt kan spare, og hvilke installationer der passer til forskellige bygninger. Hos JD Electric tager vi stort hensyn til din situation og tilpasser en løsning særligt til dig. Vi vil meget gerne rådgive og vejlede dig, således at du kan få det bedste resultat.

Installationerne skal passe til den nuværende brug af bygningen, således at der er tale om vedvarende løsninger, som er holdbare i fremtiden. Der er ingen grund til, at nye el-installationer skal ændre på den måde et rum eller en bygning bliver brugt på.

Hvis du vil finde ud af hvor effektiv din bygning er, kan du kontakte os her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hos os kan du blandt meget andet få et el- eller energitjek. Her vil vi kigge på de nuværende installationer og svare på spørgsmål i forbindelse med energioptimering.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os