Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Energirådgivning

Hos JD Electric kan vi hjælpe dig med at spare penge og blive mere energieffektive ved at foretage et energitjek af dine nuværende el-installationer.

Med energirådgivning kan vi tilbyde vores kunder at gennemgå nuværende el-installationer med henblik på at rådgive om, hvilke energioptimeringstiltag, der vil være fordelagtige at få udført.

Yderligere kan vi sikre, at der tages højde for energivenlige installationer i nybyggeri eller renoveringer.

Sænk energiforbruget

Ved at få foretaget et energitjek af dine ældre el-installationer eller modtage kvalificeret rådgivning i forbindelse med byggeri, sikrer du, at din ejendom får fremtidssikre el-løsninger, der både bidrager til at skåne miljøet samt at nedbringe dine årlige omkostninger.

Hos JD Electric tilbyder vi vores kunder rådgivning med vores ekspertise inden for energioptimering, så vi finder en løsning, der passer til vores enkelte kundes energiforbrug. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov, så vores løsning giver realistiske besparelsesmuligheder og er vedvarende og holdbare.

Energirådgivning giver dig kvalificerede, konkrete løsninger

Hos os får du specifikke, konkrete råd og løsningsforslag, så du kan komme i gang med at optimere på installationerne. Vores råd er baseret på stor viden og erfaring med optimering af elektriske installationer. Vi undersøger din bygning og taler med dig om, hvad der er muligt, hvad I har behov for, og prøver at identificere de områder, hvor der er uudnyttet potentiale.

Herefter hjælper vi dig gerne med at forbedre eller renovere dine systemer.

Hvis du har behov for energirådgivning kan du kontakte os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning på dine el-installationer.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os