Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Om JD Electric

JD Electric er en kompetent elektrikervirksomhed, der leverer elektrikerarbejde til private og erhverv i hele Københavnsområdet.

Hvem er vi?

JD Electric i København NV består af et team af uddannede elektrikere, der alle brænder for at udføre et sikkert og solidt stykke arbejde. Vi har mange års erfaring inden for vores felt, og har derfor el-arbejdet helt inde under huden.

Vi har kompetencerne til at udføre alle opgaver, men har særlig stor ekspertise inden for el-installationer, energioptimering og nybyg.

Det der adskiller os fra andre elektrikere er, at vi lægger stor vægt på kommunikation. Vi vil gerne være en behagelig og professionel samarbejdspartner, og står derfor klar med råd og vejledning hele vejen igennem dit projekt.

1
2
3
5
6
8
9

Hvad kan vi?

Med mange års erfaring indenfor vores felt er vi i stand til at udføre arbejde af høj kvalitet - og selvfølgelig til den aftalte tid og pris.

Vores løsninger er effektive og tidssvarende, hvilket vil bl.a. vil sige, at vi har fokus på intelligente løsninger, der kan være med til at gøre din bygning mere grøn. El-arbejde udført at JD Electric tilgodeser altså både miljøet og din pengepung.

Når du vælger os, får du en samarbejdspartner med stor erfaring inden for elektriske løsninger, en samarbejdspartner der står til rådighed for dig som kunde, og som lægger sig i selen for at udføre dit arbejde til den aftalte tid.

Hos os går god service og høj kvalitet hånd i hånd, og vi glæder os til at hjælpe dig med din næste el-opgave. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage med et prisoverslag, der kan give dig en realistisk idé om omfanget på din opgave.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os