Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Renovering

Har du behov for at få foretaget ændringer i dine nuværende el-installationer, kan vi hos JD Electric stå for vedligeholdelse eller udbygning af alle tekniske anlæg. Vi sørger for at levere en professionel og sikker løsning, du har gavn af i mange år fremover.

Der er altid rivende udvikling i de elektriske installationer. Der kan blive behov for nye moderne løsninger med tiden, og her står vi gerne til rådighed med gode råd og grundig udførelse. Med tiden oplever vi, at det bliver nødvendigt at efterse, renovere eller helt forny el-installationerne i en bygning og ejendomme, fordi vores krav og behov ændrer sig.

I ældre bygninger er der ofte ikke taget hensyn til det nyligt opstået behov for at have stikkontakter og adgang til internettet, og selv i nyere bygninger oplever vi, at der er et stort pres på installationerne, i takt med stigningen af elektronik på arbejdspladser og i ejendomme.

Renovering af installationerne har således tre fordele:

  • Større sikkerhed
  • Større funktionalitet og kapacitet
  • Energioptimering

Hos JD Electric har vi mange års erfaring med at installere og renovere el på stor skala, og vi kan derfor tilbyde rådrådgivning om den bedste løsning samt professionel installation af løsninger.

De installationer, vores kunder ofte får skiftet og renoveret er sikringer, ledninger der er i stykker eller er slidte, omlægning af netværksledninger og opsætning af ny el-tavle.

El-installationer i forbindelse med renovering

Hos JD Electric kan vi desuden tilbyde at lave el-installationer i forbindelse med renovering. I alle typer renoveringsprojekter har vi fokus på at finde langtidsholdbare og kvalitetsorienterede løsninger, der passer til kundens ønsker og behov.

Som el-installatører indgår vi ofte i tværfaglige samarbejde med andre håndværkere, hvilket i dag har givet os erfaring og kompetencer til at indgå i ethvert projekt med behov for autoriseret el-installationer. Vores medarbejdere bidrager gerne til dit renoveringsprojekt - stort som småt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi har kompetencer til at udføre opgaver i ethvert omfang, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en bestemt opgave.

Det kan virke som et meget stort projekt at gå i gang med at renovere elektriciteten. Ledningerne ligger skjult, og selvom man interagerer med installationerne hver dag, så ved man ikke nødvendigvis hvilken stand de er i, eller hvordan man skal undersøge dette.

Kontakt os hos JD Electric og få efterset installationerne. Vi lægger stor vægt på kommunikation og vejledning, så du har overblik over projektets omfang fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os