Vi har døgnvagt!
88 82 65 45

Ydelser

Hos JD Electric leverer vi professionelt elektrikerarbejde af høj kvalitet, til aftalt tid og pris.

Igennem projektet giver vi dig råd og vejledning, så det udføres på den mest optimale måde. Vi har stor ekspertise inden for el-installationer, nybygning, renovering, energioptimering, opsætning af belysning, alarm- og signalanlæg, tyverisikring og meget mere.

Hvis du vil have en samarbejdspartner du kan stole på, som kommer til tiden og som kan sætte realistiske deadlines og nå dem, så skal du vælge JD Electric til dine elektrikeropgaver. Vi sørger for at yde den bedste service, og samtidig holde et meget højt niveau af kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Små og store opgaver

Vi udfører både større og mindre opgaver – lige fra elinstallationer i en bygning, til opsætning af et par lamper og en stikkontakt. Som en del af vores service, står vi også gerne til rådighed, hvis din ejendom skal have foretaget et el-tjek, så du ved om dine installationer er sikre, og vi udfører også gerne renovation af dine eksisterende installationer, hvis du skulle have behov for det. Desuden står vi gerne for vedligeholdelsen af større installationer.

Moderne løsninger

Vores store ekspertise og mange års erfaring med elinstallationer gør, at vi kan tilbyde moderne og effektive løsninger. Dette kunne blandt andet være energieffektive løsninger såsom intelligent lysstyring og andet el, som er styret af timere eller sensorer. Dette kan gøre en bygning mere grøn, samtidig med at det sparer dig for penge.

Kontakt

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi forsøger altid at svare så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig, og få løst dine opgaver på en tilfredsstillende måde. Hvis du vil læse mere om vores ydelser, kan du gøre det her på siden, eller du kan kontakte os for at høre mere.

88 82 65 45

Ring eller skriv til os via formularen nedenfor.

Vi svarer indenfor 24 timer!

Kontakt

JD Electric A/S
Frederiksborgvej 118 A
2400 København NV
CVR: 38405446

T: +45 88 82 65 45
M: kontakt@jdelectric.dk

Medlem af

Find os